Kan man få sin tandlæge hjem at behandle i sit eget hjem?

08 januar, 2014

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Spørgsmål:

Kan man få sin tandlæge hjem at behandle i sit eget hjem?

Peter M. Sørensen

 

Svar:

Kære Peter,

Hvis det er mere permanent, at du ikke selv kan komme hen til din tandlæges klinik, kan det være, at du skal anmode om at blive visiteret ind i kommunens omsorgstandplejeordning (kontakt kommunens visitatorer). Men det kan også godt være, at din egen tandlæge har udstyr til og mulighed for at komme hjem og behandle dig i dit eget hjem.

Ring og spørg, om tandlægen gør det og husk at få oplyst, om det koster ekstra at få tandlægen hjem til dig. Hvis ikke din egen tandlæge har mulighed for at behandle dig i dit hjem, kan du spørge, om han/hun kender en anden tandlæge, der gør det. Ellers kan du søge på nettet efter ’tandbehandling i dit eget hjem’.

Med venlig hilsen,

Axel Tulinius,
Tandlæge MPH.

 

Se flere spørgsmål og svar i brevkassen