Tandbehandling i eget hjem?

17 maj, 2014

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Spørgsmål:

Kan man få tandbehandling i sit eget hjem, selvom man ikke modtager hjælp fra kommunen?

Sanne Jørgensen

 

Svar:

Kære Sanne,

Hvis du ikke selv kan komme til tandlægen, så spørg din kommune, om du kan blive visiteret ind i den kommunale omsorgstandplejeordning, hvor behandlingerne typisk udføres i dit eget hjem. Hvis det ikke er muligt, kan man alligevel godt modtage tandbehandling i sit eget hjem.

I nogle tilfælde har din egen tandlæge udstyr til og mulighed for at komme hjem og behandle dig i dit eget hjem. Ring og spørg, om tandlægen gør det og husk at få oplyst, om det koster ekstra at få tandlægen hjem til dig.

Hvis ikke din egen tandlæge har mulighed for at behandle dig i dit hjem, kan du spørge, om han/hun kender en anden tandlæge, der gør det. Ellers kan du søge på nette efter ’tandbehandling i dit eget hjem’.

Med venlig hilsen,

Axel Tulinius,
Tandlæge MPH.

 

Se flere spørgsmål og svar i brevkassen