I Brovst børstes bedstes tænder

01 august, 2014

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Den kommunale tandpleje i Jammerbugt Kommune har valgt at deltage i De Offentlige Tandlægers og FOA’s landsdækkende kampagne “Hvorfor skal bedste have børstet tænder”.

Formålet med projektet er, at personalet på plejehjemmet får indarbejdet nogle daglige rutiner, så de bedst muligt kan hjælpe de ældre med mundplejen.

Demensafsnittet på Poppelvej i Brovst blev vindere af det landsdækkende projekt med den største forbedring igennem projektforløbet både i forhold til protese-renhold og til tandkødets sundhedstilstand.

”Vi er blevet utroligt godt modtaget på alle de 12 deltagende plejehjem”, udtaler overtandlæge Karin Nysted Jensen. “Interessen har været stor, og vi håber, at vi kan fortsætte det gode samarbejde imellem plejehjemmene og omsorgstandplejen”, siger hun. Der blev uddelt diplom og glasfad til vinderne af projektet.