Kan jeg få tilskud til min mors tandbehandling?

19 november, 2014

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Spørgsmål:

Undertegnede retter henvendelse angående Annalise Bech, cpr. 160322-xxxx boende på Kløvervangens Plejehjem 8541 Skødstrup.

Spørgsmålet er følgende:
Annalise har en protese/bro på fortænderne som er blevet for løs og generer hende meget i hverdagen når hun taler, spiser m.m.
Kan vi bestille tid hos den lokale Tandtekniker i Løgten og ydes der tilskud til hendes behandling, eller er der en klinik vi kan henvises til?

Med venlig hilsen
Irma Bech

 

Svar:

Hej Irma,

Tak for din henvendelse.

Da Annelise bor på et plejecenter og samtidig – ud fra CPR-nummeret – har en ret så høj alder, er det første, du skal undersøge, om Annelise er tilmeldt den kommunale omsorgstandpleje i Aarhus Kommune.

Hvis hun er tilmeldt, kontakter I blot Omsorgstandplejen, der så udfører behandlingen uden, at det koster jer noget. Hvis Annelise ikke er tilmeldt, skulle I nok overveje, om hun kan komme med i ordningen. Du kan læse mere om omsorgstandpleje på vores hjemmeside www.omsorgstandpleje.org.

Hvis Annelise ikke er og ikke kan komme med i omsorgstandplejen, så skal hun gå privat til tandlæge/tandtekniker. Hvis det er tilfældet, så er du velkommen til at kontakte os igen om det.

Mange venlige hilsener,

Tim H. Fog
Omsorgstandpleje.org

 

Se flere spørgsmål og svar i brevkassen