Illustrative instruktionsark for plejepersonale

01 maj, 2014

Tandplejerinformation har udviklet en række illustrative instruktionsark om tandpleje med fokus på både indhold og lay-out/indlæring. Instruktionsarkene er fremstillet til brug for personale, som arbejder med daglig pleje af naturlige tænder og proteser. Instruktionsarkene er også velegnede for pårørende og for borgerne selv.
Instruktionsarkene egner sig fx til at ligge på nettet (hjemmesider og/eller intranet), så personalet på plejecentre og i hjemmeplejen når som helst, og alle steder fra, kan bruge dem som ’opslagsværk’ og evt.
udprinte dem. De egner sig også til at indgå i undervisning af personale i tandpleje.

Instruktionsarkene kan ligeledes bruges af borgere og pårørende, som ønsker let forståelig og direkte anvendelig instruktion om specifikke emner vedr. mundpleje, eksempelvis ”proteserengøring”

Intruktionsarkene er som sæt (10 stk. i alt) velegnede som generel og brugervenlig information om mundpleje, eller kan som enkeltark give praktisk viden om et specifikt emne, fx ”mundtørhed”.

Alle instruktionsark opdateres løbende med hensyn til både indhold, illustrationer og layout.

Instruktionsarkene leveres elektronisk og sælges i 1-årigt abonnement, som giver plejecentret / kommunen ubegrænsede brugsrettigheder i abonnementsperioden.

For et enkelt instruktionsark er prisen kr. 250,- + moms pr. år. For hele sættet på 10 instruktionsark er prisen kr. 2.200 + moms pr. år.