Spørgsmål

Har I nogle nye tilmeldingssedler til Omsorgstandpleje som vi kan kopier til vores nye beboer som flytter ind?

Hvor finder jeg dem? Jeg har været hjemmesiden igennem, desværre kunne jeg ikke printe nogen tilmelding ud.

Håber på et godt svar.
På forhånd tak.

Venlig hilsen
Birgitte

Liselund Friplejeboliger, Aalborg.
Administrationen

Svar

Tusind tak for din mail

Tilmeldingssedler er ofte forskellig fra kommune til kommune, og de fleste har dem ikke liggende til frit download, da de kun er forbeholdt visse grupper. Fx plejere og lign. Derfor ville du ofte skulle kontakte din kommmune, for at få tilmeldingssedlerne til omsorgstandplejen. Hvis kommunen er en del af omsorgstandpleje.org,  kan du kunne finde kontaktoplysninger under omsorgtandpleje-menuenpunktet.

Da dit plejecenter ligger i Aalborg Kommune, har jeg videresendt din mail til Aalborgs Omsorgstandpleje, som sender dig tilmeldingssedlerne i dag. Vi her på omsorgstandpleje.org er i løbende kontakt med kommunerne, så du er meget velkommen til at skriver til os, hvis du ønsker flere tilmeldingssedler eller hvis du vil spørge om noget andet, der handler om omsorgstandpleje. Hvis du har flere spørgsmål, kan du fange os på mailen info@omsorgstandpleje.org eller skrive et spørgsmål til mig på SpoergJohan

Jeg håber, det var svar nok

Med venlig hilsen

Johan

Tandplejer